En streg i sandet

Det er 10 år siden, jeg sidst har lavet et indlæg på den blog, jeg startede i 2005.

I dag har jeg truffet ikke bare en, men flere skelsættende beslutninger.

  • Jeg vil igen skrive indlæg til min blog. 
  • Jeg vil lytte til min mavefornemmelse, før jeg siger ja eller nej. Ikke mere: “Det bør du”. Jeg er gammel nok til at leve mit liv, som det passer mig, og ingen skal fortælle mig, hvad der er rigtigt og forkert. 
  • Jeg er startet på “Intuitiv spisning”. Jeg gider ikke have jo-jo-vægt og gider ikke flere slankekure. 
  • Jeg vil i det hele taget gøre flere ting, der gør mig glad. Få andre til at lave det sure (noget kan man jo betale sig fra) eller spørge mig selv, om det virkelig er nødvendigt. Nu vil jeg strikke en lækker sweater til mig selv. 
Følg med, hvis du vil vide, hvordan det går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *