Step 6: Hvad så nu?

Jeg blogger om min forberedelse til at gå England Coast Path. Planen var at starte i foråret 2022. Det er udsat til 2023. Find de første 5 step her.

Min fysik

Det er så lang en følgeton, at jeg har valgt at lægge den en særskilt artikel.

Her blot et kort resumé: Jeg har i snart et år sloges med en gedigen overbelastningsskade, som jeg udviklede på Kyst-til-kyst-stien i pinsen 2021.

Jeg fortsatte med at gå, selvom jeg havde voldsomme smerter.

DONT’T!

Verdenssituationen

For at gøre det kort: Jeg vil vente, til der er mere normale tilstande ift. Corona og krigen, før jeg begiver mig ud på “Den store Tur”.

Hvad gør jeg så?

Jeg finder på noget andet, for jeg kan jo ikke sidde stille.

C2C

Jeg planlægger at gå Coast to Coast Walk i England sammen med to-tre vandreveninder og/eller min mand, Ed i september. Vandreturen er på 308 km, og alle siger, at den er så smuk, at det vil være synd ikke at have god tid. Jeg regner derfor med 15 vandredage og en restitutionsdag, altså 16 dage. Der er tre muligheder:

  1. Jeg går den sammen med de to-tre veninder. Vi wildcamper og booker AirBnB, når vi har behov for det.
  2. Vi går den alle med AirBnB/Booking.com-bookninger hele vejen – ligesom vi gjorde på Fishermen’s Trail. Det bliver dyrt.
  3. Jeg går den første halvdel sammen med de veninder, der kan og den sidste halvdel sammen med de veninder, der kan plus Ed, og hvor overnatningerne er bookede.

Forberedelse til C2C

Jeg har fulgt Facebooksiden Coast to Coast Walk et års tid. Det er umuligt ikke at blive grebet af lysten til at komme ud på netop denne tur. Det vrimler med smukke billeder og glade vandrere plus det faktum at gruppen er en guldgrube ift. tips, etaper, valg af ruter, overnatninger og meget mere.

Jeg har indkøbt de to guidebøger: “The Coast to Coast Walk” af Martin Wainwright og Cicerones “The Coast to Coast Walk” af Terry Marsh. Den sidstnævnte indeholder en 1:25.000 kortbog.

Ellers kan man finde kort, beskrivelser og meget mere her: https://www.coasttocoast.uk/

To be continued…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *