Fiskerup Skov – Snarup Have – Rødkilde Skov

Vi parkerede på Krarupvej. Havde fået lov at parkere på en privat grund, men det kan lade sig gøre at parkere i hvert fald to biler lige efter nr. 3 i højre side i skovkanten; lidt før selve ruten starter.

Krarupvej 29

Vi starter med at gå lidt op ad vejen og dreje til venstre ad en markvej, der fører til flere husnumre – et område, der kaldes Sibirien.

Krarupvej 23
Her er mange stier, men hvis vi blot holder til højre, efter vi har rundet søen, så finder vi den lige skovvej, der fører nordpå gennem Fiskerup Skov.

Efter ca. 2,5 km kommer vi til et T-kryds. Der drejer vi til højre og lidt efter til venstre ned forbi et hus med gøende hunde.

Formiddagspause lige efter huset med de gøende hunde

Nu er det tid til kaffepause.

Godt 200 m derefter drejer vi til højre ad en meget lille, nem at overse, sti, der fører os nedad og gennem en låge. Godt 500 m længere fremme passerer vi igen en låge, hvorefter vi kommer ud på et åbent område.

Stien slår et sving til venstre nedad, men fortsætter derefter opad langs bevoksningen til den munder ud i Søfældevej. Her drejer vi til venstre og fortsætter godt 500 m, til vi kommer til Stenhavegård. 

Ret efter bygningen på højre hånd drejer vi til højre op ad markvejen. Se billede tv.

Markvejen fører os over markerne med udsigt til begge sider. Vi fortsætter ned til Hundstrupvej, hvor vi drejer til venstre. Godt 300m længere fremme drejer vi til højre ved Søfælde Savværk.

Søfælde Savværk

Følger vi den venstre markvej, kommer vi ind i den skov, der hedder Snarup Have. Den krydser vi lige igennem over til Tangevej, hvor vi drejer til højre. Derefter er der ca. 2,5 km på asfalt, før vi drejer til højre ad markvejen efter Løgeskov nr. 45. Vi har nu også forladt Fåborg-Midtfyn Kommune og er fortsat i Svendborg Kommune.

 
Markvejen fører os op til Jakobsminde, en ensomt beliggende ejendom, der viser sig at have tilkørsel fra den anden side; fra Stenbankevej, en vindblæst vej, der fører os ned til Storskov. 
 
Det bedste pausested, vi kunne finde.

Vi er frokosttrængende, men fortsætter. Hvor asfaltvejen drejer skarpt til venstre, drejer vi til højre og følger markvejen langs fyrretræerne rundt til venstre og derefter til højre over Hundstrup Å. Ret derefter finder vi en solplet med læ ved en stak sten, passende til frokostpausen.

 
Langeskov Gods
Efter ca. 500m kommer vi til Langeskov Gods, som vi passerer nordom. 
 
For enden af vejen, der fører forbi parken, drejer vi til venstre.
 
Vi har her Langeskov Gods’ park på venstre hånd.
Vi følger Hundstrup Å og går derefter sydpå gennem Rødkilde Skov tilbage til Krarupvej og udgangspunktet.

GPX-fil

Når du har gået turen, så kom endelig tilbage og smid en kommentar herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *