Ollerup Kohave – Egebjerg

Vi var kun 7 deltagere til denne onsdagstur, så vi fulgtes ad. Nu havde jeg ellers gjort et stort nummer ud af at differentiere de to grupper (hvis vi blev flere end 10) med et sigende navn. Harer og skildpadder. Derfor måtte vi jo have chokoladeskildpadder.

Vi havde fået lov at parkere ved Pavegårdens Tømrerforretning, så det på den måde ville passe med kaffepause ved kaffepletten og frokost ved Egebjerg Mølle. Turen var opmålt til 13 km, men vi kom til at gå ca. 500 m for langt i Ollerup Kohaveskoven. Stien, vi skal nordpå ad, er ganske fin, men nem at overse. Se kort nederst i opslaget.

Vi var derfor godt kaffetørstige, da vi nåede kaffepletten. Som ekstra kolorit diskede Amy op med “fødselsdagslagkage” i form af hjemmebagte klejner og kanonkugler bestående af peanutbutter og dadler rullet i kakao.

Videre nordpå til Rødme, hvor vi måtte gå et stykke på asfalt indtil Egebjerg Mølle. Nu var det blevet tid til frokost, og vejret var så fint, at den blev indtaget udenfor.

 
Det meste af turen går gennem skov ad fine skovstier. Et sted ligger der en kæmpe træ/grenbunke midt på stien. Det er muligt at gå udenom, og stien fortsætter på den anden side.
 
Stien munder ud i Nilstrupvej og så er vi tilbage ved bilerne.
 

GPX-fil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *